Hámori Zsófia

Hámori Zsófia: Perennrose

(és más novellák)

Hőseim időnként elbuknak. Legújabb kötetemben tizenegy új főszereplő küzd meg személyes kudarccal, fiktív magánnyal, emberi és emberfeletti gondolatokkal.

Zöld kisvárosokban, múltbéli strandokon és apokaliptikus felhőkarcolók között kalandozunk, míg el nem jutunk az emberi psziché legeltitkoltabb bugyraiba. Hidak omlanak be, hogy átadhassuk magunkat a zuhanásnak, útközben felfedezve egy másféle világot.

A szerzőről

Hámori Zsófia

1986 novemberében születtem, egy Losonc nevű kisvárosban. Magam vállaltam hivatásom, mert az alkotásból fakadó energikus szenvedélyt mindennél jobban kedvelem. Néhány éve, hogy Svájcban élek. Szeretem kicsi, ám hűséges olvasótáboromat. Csendben, egyedül dolgozom egy általam elképzelt, markáns érzelmekre épülő világban. Ihletemet ki nem mondott benyomásokból, rémálmokból és a legabszurdabb hétköznapi élményeimből merítem… Bővebben»

A könyvkészítőkről

E könyv számtalan elhivatott szakember hosszú munkájának eredménye. A borítót Matsuoka Yoko japán grafikus tervezte és rajzolta, míg a szövegek szerkesztését, nyelvtani ellenőrzését és korrektúrázását Kelemen Lívia nyelvész végezte. A kötet tipográfiája és tördelése Kalmár Gergely, a magas minőségű keménytáblás, cérnafűzött kötés a Print Invest Magyarország-H Zrt. nyomdászainak munkája. Bővebben»