Hámori Zsófia

Vásárlási útmutató

Köszönöm, hogy megtisztelsz bizalmaddal, és könyveim megvásárlását fontolgatod. A későbbi félreértések elkerülése végett vásárlás előtt mindenképp olvasd el általános szerződési feltételeinket (link), megrendelésed feladásával ugyanis automatikusan elfogadod az abban foglaltakat.

A rendelési folyamat egyszerű és gyors:

1) Navigálj a www.sofia.hu/rendeles oldalra.
2) A „Darabszám” mezők mellett található gombok segítségével állítsd be, hogy melyik könyvből hány példányt szeretnél rendelni. Az „Összesen” mező a darabszámtól függően fog változni, és magában foglalja megrendelésed minden költségét.
3) Add meg a címet, ahová a kiszállítást kéred. Célszerű olyan címet megadnod, ahol napközben tartózkodsz (ez lehet a munkahelyed címe is).
4) Az opcionális megjegyzés mezőben a futár számára adhatsz meg további információkat (például munkahelyi kiszállítás esetén cégnév, épület, egyéb fontos információk).
6) Amennyiben a számlázási cím nem azonos a kiszállítási címmel, kattints a megfelelő mezőre, majd add meg a számlázási adatokat.
7) Válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot.
8) Az oldal alján található „Megrendelem” gombra való kattintással a következő oldalra jutsz, ahol áttekintheted megrendelésedet. Kérlek, alaposan nézd át a megadott adatokat, hibás adatokból adódó problémák esetén ugyanis nem mindig áll módunkban segíteni. Amennyiben szükséges, a „Vissza” gombra való kattintással visszajuthatsz az előző oldalra, ahol módosíthatod a megadott adatokat.
9) Megrendelésedet a „Rendben” gombra való kattintással véglegesítheted. A megrendelés jóváhagyását követően már sem módosításra, sem visszavonásra nincs lehetőséged. Amennyiben a csomagot nem szeretnéd átvenni, természetesen élhetsz elállási jogoddal, melyről további információkat általános szerződési feltéteinkben találsz.
10) Bankkártyás fizetési mód esetén a megrendelés jóváhagyása után meg kell adnod a bankkártyád számát, lejárati dátumát és a CVC2/CVV2 ellenőrző kódot, mely az aláíráscsíkon szereplő számsor utolsó három számjegye. A tranzakció feldolgozását a Braintree, Inc. biztonságos banki rendszere végzi.

Megrendelésedről minden esetben automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk, mely tartalmazza rendelésed minden adatát. Vásárlásodról számla készül, melynek nyomtatott változatát a kézbesített csomag fogja tartalmazni.

Rendeléssel kapcsolatos kérdésekben örömmel állunk rendelkezésedre a „Kapcsolat” menüpontban található elérhetőségek bármelyikén.