Hámori Zsófia

Adatvédelmi irányelveink

A honlapunkat látogató személyek adatainak védelme kiemelt fontosságú számunkra. A ránk bízott adatokat a legmodernebb kriptográfiai eljárásokkal védjük, és kizárólag az előre megjelölt célból és módon kezeljük. A szervereinkkel való kommunikáció minden esetben biztonságos, titkosított kapcsolaton keresztül történik.

A hírlevelünkre feliratkozók e-mail címét a MailChimp biztonságos, titkosított rendszerében tároljuk (MailChimp Security), azokat ezen felül harmadik fél számára semmilyen körülmények között sem adjuk át. A velünk megosztott e-mail címekre soha nem küldünk kéretlen levelet, és feliratkozóink számára minden esetben lehetőséget nyújtunk arra, hogy egyszerűen, egyetlen kattintással leiratkozhassanak hírlevelünkről.

A rendelési folyamat során megadott adatokat a megrendelések teljesítése érdekében logisztikai szolgáltatónk valamint a futárszolgálat számára továbbítjuk, ezen felül azonban semmilyen körülmények között sem osztjuk meg harmadik féllel. A megrendelések adatait az esetleges jövőbeni hivatalos ellenőrzések megkönnyítése érdekében a postázást követően archiváljuk és 5 évig tároljuk. Az adatokat a jelzett idő elteltével visszavonhatatlanul töröljük adatbázisunkból. A megrendelés során bevitt adatok a rendelési folyamat megkönnyítése érdekében a felhasználó böngészőjében is elmentésre kerülhetnek, mely adatokat a felhasználó belátása szerint törölheti. Az oldalon indított pénzügyi tranzakciók feldolgozását, így a pénzügyi adatok kezelését is a Braintree, Inc. biztonságos banki rendszere végzi (Braintree Security). Bankkártya-adatok semmilyen formában sem kerülnek továbbításra szervereinkhez.

Annak érdekében, hogy látogatóink számára minél magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassunk, az oldal forgalmáról anonim, összesített adatokat elemzünk. Az adatok gyűjtését és elemzését a Google, Inc. cég által kifejlesztett Google Analytics szoftver segítségével végezzük, mely nemzetközileg elismert ISO 27001 információbiztonsági minősítéssel rendelkezik. Látogatóinkról az ezen szoftver által szolgáltatott adatokon túl egyéb információkat nem gyűjtünk, és a ránk bízott adatok biztonságát legjobb tudásunk szerint óvjuk.

A honlap látogatói számára a Google valamint a Facebook hirdetési felületein esetenként célzott reklámok jelenhetnek meg (remarketing), melyet a korábbi látogatások során a Google és a Facebook által elmentett remarketing süti (cookie) tesz lehetővé. A személyre szabott hirdetések letiltásának lépései a szolgáltatók weboldalán találhatóak meg.

Adatkezeléssel kapcsolatos további kérdésekben bármikor szívesen nyújtunk tájékoztatást az adminsofiahu e-mail címen.